Tjenester

Bolighus

Sitter du på en boligdrøm du ønsker å realisere? Vi stiller høye krav til funksjonalitet og kvalitet i arbeide vi utfører for kunden. Vi hjelper dere fra planlegging til ferdigstilt prosjekt.

Hytter

Ønsker du å bygge en ny hytte? Om du allerede har en hytte eller ønsker å bygge ny hytte. Så må hytten være i stand til å tåle kulde, sterk vind og store snømengder. Vi hjelper dere med å realisere hyttedrømmen.

Tilbygg

Behøver du mer plass i boligen eller få bygget en vinterhage? Et tilbygg kan være vanskeligere å bygge alene, spesielt da det skal bygges på allerede eksisterende bygg. Vi kan hjelpe deg!

Restaurering

Rehabilitering av eldre bolig eller hytte til moderne standard er faglig krevende. Vi kan hjelpe deg med nytenkning og ombygging slik at boligen passer til dagens standard og kvalitet.

Flislegging

Ønsker du å få lagt nye fliser på badet eller i gangen? Vi hjelper dere med flisleggingen av gulv og vegger i gangen, kjøkkenet og på badet.  Vi er opptatt av nøyaktighet og tilpasser flisene etter rommets kriker og kroker.

Muring

Ønsker du en ny peis i stuen, få lagt heller eller en ny støttemur i hagen? Vi kommer gjerne på en befaring og sammen med kunden finner vi en løsning som passer for deg.

Støping

Enten om det skal bygges en ny bolig, hytte eller garasje så kan vi hjelpe deg med støping av gulv, grunnmur, brannmur og klargjør for videre arbeid med legging av gulv og veggplater.

Oppgradering av bad

Ønsker du å oppgradere badet ditt? Vi tilbyr oppgradering av bad både på eldre og nyere hytter og hus. Vi kommer gjerne på befaring, og vi finner en løsning som passer best for deg og ditt bad. Kontakt oss i dag!