Om oss

Ole Håkon Lofthus AS

Tømrer Ole-Håkon Lofthus har jobbet selvstendig fra 1990 fram til etablering av AS i 2016. Firmaet tar oppdrag innen bolighus, hytter, nybygg, tilbygg og restaurering, inkludert flislegging, muring og støping.

Vi påtar oss oppdrag i Etnedal og nærliggende områder, som Sør-Aurdal, Nord-Aurdal og Nordre Land. I den grad det praktisk lar seg gjøre, forsøker vi å imøtekomme kundens ønsker, og kommer med forslag der vi mener vi kan tilby bedre løsninger for våre kunder.

Vi har utført et stort antall varierte prosjekter. Det har resultert i mange meget fornøyde kunder. Den kompetansen vi har opparbeidet oss gjennom årene skal komme kunden til gode. De skal skulle stole på oss og føle seg trygge. Vi har lært fra utfordringer vi har møtt på tidligere oppdrag. Denne erfaringen vi har opparbeidet bruker vi i våre nye prosjekter. Vi skal levere et produkt som er av god kvalitet og som vi kan være stolte av.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle